Wild turkeys (Meleagris gallopavo), also known as ordinary turkeys, are native to North America, but also the heaviest turkey. Domestic turkeys belong to the same species and are domesticated from Mexican subspecies.
Wild turkeys have long feet, red-yellow to grayish-green, and black bodies. The male turkey has a large head, no feathers and is red in colour. The throat and droop are also red. There is a crest on the head: When the turkey is excited, the skin flaps will expand, together with the droop and skin will congest, almost covering the eyes and beak. There are three toes on each foot, and there are distances behind the lower limbs of the cock.
Wild turkeys have fan-shaped tails and bronze wings. They have strong heteromorphism. Male turkeys are significantly larger than female turkeys. They have red, purple, green, copper, bronze and gold feathers. Female turkeys have dark brown and gray feathers. Parasites can darken the fur color of male and female turkeys, and the bright color of male turkeys is a sign of their health.
Wild turkeys fly more flexibly than domestic turkeys. They move very carefully, and they run away the first time they find danger. Their ideal habitat is open woodland and steppe, which can fly and stay under the canopy. They usually fly near the ground but not more than 400 meters.
Wild turkeys have a variety of calls, including gurgling, grunting and barking. In spring, male turkeys cackle to attract female turkeys. They can also make bass drums through the movement of air in their airbags. They can also emit air from the airbag to make a jet sound. Female turkeys bark in response to the location of the male turkey.
Because wild turkeys eat many kinds of food, they can gather a large group in a small area. They are used to foraging in the morning and afternoon.
Raccoons, opossums, skunks, gray foxes, raptors, marmots, other rodents, skunks, snakes, cattle snakes and squirrels all prey on birds’eggs and chickens. Coyotes, short-tailed cats, pumas, golden eagles, carved owls and red foxes prey on adult and young turkeys. The people who hunt them most are humans.
Source: Wiki
乐生活

